Modni kritiki se sprašujejo, kaj se je zgodilo s hčerko Cindy Crawford

Modni kritiki se sprašujejo, kaj se je zgodilo s hčerko Cindy Crawford (foto: Profimedia) Profimedia
7. 6. 2018

Lepa hčerka Cindy Crawford, Kaia Gerber, je do zdaj vedno navduševala z modnimi kombinacijami, na podelitvi CFDA nagrad pa je modne kritike nekoliko razočarala s svojo podobo.

Na rdečih preprogah je bila Kaia Gerber vedno do potankosti urejena, a na podelitvi nagrad CFDA temu ni bilo tako. Hčerka slavne manekenke Cindy Crawford si je tokrat izbrala nenavadno modno kombinacijo, nad katero modni kritiki niso bili niti najmanj navdušeni.

Kaia je tokrat oblekla srajco, ki je razkrivala del njenega trebuščka in popek, vse skupaj pa je dopolnila z boksaricami in črnimi hlačnimi nogavicami, ki so imele svetleče dodatke. Zraven pa je nosila svetlečo modno torbico. Pod vse je bil podpisan modni velikan Alexander Wang.

Kljub temu, da je Kaia pričakovala, da bo dobila pozitivne kritike modnih ocenjevalcev, se to žal ni zgodilo. V zadnjem času je med zvezdniki izjemno popularen trend, da med seboj kombinirajo modne kose, ki so navidez videti povsem nezdružljivi, a zdi se, da njena modna kombinacija ni bila najbolj posrečena.