Mojstrica ličenja prvič povedala pravo resnico o tem, kako je delati z Meghan Markle

Mojstrica ličenja prvič povedala pravo resnico o tem, kako je delati z Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
6. 4. 2020

Vojvodinja Meghan Marle je bila ob prihodu na kraljevi dvor znana po tem, da so jo hitro začele zapuščati asistentke in ostalo osebje. A vse se zdi, da za nekatere le ni bila tako zelo težavna, kot so pisali svetovni mediji.

Vojvodinja Meghan Markle je s svojim prihodom na britanski kraljevi dvor naredila pravi vihar in nevihte so se na hodnikih palače vrstile ena za drugo, svetovni mediji pa so bili polni zapisov o tem, kako zelo težavno je delati in sodelovati z nekdanjo hollywoodsko igralko.

A zdi se, da vsi le niso imeli takšne izkušnje in med njimi je tudi mojstrica ličenja Sarah Chapman, ki je Meghan pomagala tudi na poročni dan.

"Zaradi narave mojega dela sem imela priložnost spoznati čudovite, zanimive in navdihujoče ljudi. Počutim se počaščeno, da sem v zadnjih dveh leti in pol veliko časa preživela z vojvodinjo Meghan Markle," je uvodoma zapisala na svojem Instagram profilu.

"Z Meghan sva naprej začeli poslovno sodelovati, a se je najino sodelovanje hitro spremenilo v čudovito prijateljstvo in zelo lepo me je sprejela v njihova življenja. Zelo sem hvaležna, da sem del njunega potovanja in da sem lahko opazovala, kako strastno sta se vsega lotevala in kako sočutna sta bila z vsemi in da sem bila lahko priča trenutkom, ki jih drugi ne vidijo," je nadaljevala.

"Hvaležna sem, da sem videla, kdo sta doma, kakšna sta kot starša, prijatelja in kako zelo prizemljena sta, ko ju nihče ne opazuje. Vsak dan smo se kaj novega naučili in tako zelo veliko sem se naučila od njiju. Vedno sem se po naših srečanjih počutila izpolnjena in navdihnjena, da pomagam ljudem, kakor najbolje znam."

"Srečna sem, da lahko z vami delim nekaj čudovitih trenutkov, ki sva jih ustvarili skupaj z Meghan, kjer sva se zatekli k naravni kozmetiki in veselim se najinih novih skupnih sodelovanj."

"Meghan, Harryju in malemu Archiju pošiljam veliko ljubezni in pozitivne energije v času te velike tranzicije. Se kmalu vidimo in hvala za vse," je sklenila svoj zapis.

Sarah je s tem vsekakor dokazala, da sta Meghan in Harry zelo dostopna in prav nič vzvišena, kakor ju običajno prikazujejo svetovni mediji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Through my work I am fortunate to meet some incredible, interesting and inspirational people and over the past 2 ½ years I feel honoured to have spent much time with the Duke and Duchess of Sussex. With Meghan, what began as a client relationship quickly turned into a dear friendship and she welcomed me into their lives.  I feel very grateful to be a small part of their journey observing the passion for everything they do and compassion for the causes and people they meet, but also to witness the moments other people don’t see. Who they are at home, as parents, as partners, and friends, the kind and very down to earth people they are when no one is watching. Every day we learn something new and I have been taught so much by them, and I always leave our time together feeling fulfilled and inspired to help people in any small ways I can. I am happy to share with fond memories some of these glowing skin moments I helped create for Meghan with our natural approach to beauty and look forward to many more in the future. And to Meghan, Harry and little Archie: sending lots of love and positivity during this transition.  I know there will be so many ways you will continue to touch people’s lives and enable positive change and we can’t wait to see what you do next.  See you soon and thank you for everything you do. SC x #harryandmeghan #thedukeandduchessofsussex #sarahchapman #skinesis

A post shared by Sarah Chapman Skinesis (@skinesis) on