Monaška princesa Charlene povedala, kakšen oče je v resnici princ Albert

Monaška princesa Charlene povedala, kakšen oče je v resnici princ Albert (foto: Profimedia) Profimedia
30. 11. 2019

Monaška princesa Charlene se je poročila z princem Albertom II leta 2011, nedavno pa je v intervjuju razkrila, kakšno je njihovo družinsko življenje.

Princesa Charlene je čare materinstva okusila tri leta po tistem, ko je prisegla večno zvestobo princu Albertu, ko je povila dvojčke, sedaj pa je v intervjuju spregovorila kakšno je njeno družinsko življenje. Njena dvojčka princ Jacques in princesa Gabriella naj bi bila neločljiva. Po njenih besedah naj bi se dvojčka med seboj pogovarjala ves čas in se med seboj brezpogojno podpirala Priznala je tudi, da je starševstvo pogosto naporno, vendar tudi stimulativno na mnogih področjih.

Impresivno je, da dvojčka že govorita dva jezika in sicer angleško ter francosko. "Jaz kot mama raziskujem in se učim. Z občudovanjem spremljam njun razvoj in ju spremljam na njuni poti." Charlene je pohvalila tudi svojega moža in povedala, da je izjemen, čudovit ter zabaven oče, ki posluša in spodbuja svoje otroke. Z dvojčkoma preživi veliko časa in skrbi zanju ter ju preprosto obožuje.

Na spodnji sliki si oglejte družinico ali niso simpatični?