Podmladek monaškega dvora ČISTO navdušil, samo poglejte si jih!

Pierre Casiraghi s soprogo Beatrice Borromeo, Andrea Casiraghi s soprogo Tatiano Santo Domingo, Charlotte Casiraghi s soprogom Dimitrijem Rassamom in princesa Alexandra de Hanovre s fantom Benom Sylvestrom Strautmannom (foto: Foto: Profimedia Profimedia) Foto: Profimedia Profimedia
Vir: Story
20. 8. 2022

V Monaku že vse od leta 1954 vsako pomlad priredijo enega najbolj prestižnih dogodkov v mestu – Ples vrtnic, ki pa ne služi le zabavi, temveč tudi zbiranju denarja za fundacijo princese Grace, ki omogoča šolnine mladim umetnikom.

Cene vstopnic za ta dogodek so zelo drage, a to ni ovira, da jih ne bi razprodali. Vsako leto pride na ples okoli 900 gostov in tudi letos je bilo tako. Ples vrtnic so najprej načrtovali za 19. marec, a so ga prestavili na začetek julija.

Odvijal se je v dvorani Salle des Etoiles Sporting Monte-Carlo. Njeno kraljevo veličanstvo princesa iz Hannovra, sicer hčerka monaške princese Caroline, je umetniško vodstvo zaupala svojemu prijatelju Christianu Louboutinu, slavnemu oblikovalcu čevljev. Skupaj sta izbrala temo dogodka Les Années 20, le retour oziroma Vrnitev v dvajseta.

Gostitelja večera sta bila monaški princ Albert, ob njem pa še sestra, princesa Caroline. Albertove soproge, princese Charlene, tokrat na plesu ni bilo.

Napisala: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Nova Story že v prodaji

Story