Monaški princ Albert je praznoval 20. rojstni dan nezakonskega sina

31. 8. 2023
Deli
Monaški princ Albert je praznoval 20. rojstni dan nezakonskega sina (foto: Vir: Instagram)
Vir: Instagram

Med navalom govoric, da sta on in princesa Charlene ločena, se je Albert pridružil družinskemu praznovanju s sinom Alexandrom Grimaldijem in hčerko Jazmin Grace Grimaldi. 

Monaška kraljeva družina je bila v zadnjih tednih v središču pozornosti, saj so se pojavile govorice, da sta se princ Albert in njegova žena, princesa Charlene, morda ločila. Čeprav kraljevi par zadeve še ni javno komentiral, so se špekulacije prejšnji teden še okrepile, ko je izginil Charlenin javni račun na Instagramu.

Znana Slovenka iskreno in brez olepševanj pokazala svoj trebuh po porodu. Takšna je resnica!

Princ Albert pa očitno ostaja v stiku z drugimi člani svoje družine. Kot kažejo objave na družbenih omrežjih, se je pridružil svojima najstarejšima otrokoma, Alexandru Grimaldiju in igralki Jazmin Grace Grimaldi (31), na praznovanju Alexandrovega 20. rojstnega dne.

Objava na Instagramu, ki jo je objavila Alexandrova mati, Nicole Coste – nekdanja stevardesa, s katero je Albert nekoč imel razmerje – je bila fotografija, na kateri so bili knez Albert, Nicle Coste, Alexandre, Jazmin in še nekaj prijateljev. Pod fotografijo je napisala: "Vse najboljše, Alexandre."

Vir: Instagram

Alexandrejeva starejša sestra Jazmin, ki je Albertova hči iz razmerja s Tamaro Rotolo, je prav tako delila prisrčno objavo s fotografijo brata in sestre iz otroštva. Objavila pa je še eno novejšo fotografijo. "10 let je minilo ... Vse najboljše za 20. rojstni dan najbolj čudovitemu mlajšemu bratu, ki si ga lahko želi velika sestra. Ljubim te, brat!" je zapisala v komentarju.

Profimedia

Čeprav je Albert v zgodnjih 2000-ih uradno priznal Jazmin in Alexandra kot svoja otroka, zakoni, ki urejajo nasledstvo Monaka, pomenijo, da nobeden od njiju ni upravičen do prestola. Namesto tega sta naslednja na vrsti Albertova dvojčka s princeso Charlene – princ Jacques in princesa Gabriella. Nezakonska otroka imata samo pravico na dedovanje osebnega premoženja kneza Alberta. 

BONUS VIDEO: Luka Basi je izredno priljubljen pevec, ki s svojo glasbo srca osvaja tako doma kot tudi čez mejo. Do sedaj smo lahko z njim prepevali le v hrvaščini, v začetku junija pa je slovenske oboževalce navdušil s prvo slovensko skladbo Skrito v raju.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem