Monaški princesi Charlene zagotovo hudo, ker ne more biti ob svoji poškodovani hčerkici

Monaški princesi Charlene zagotovo hudo, ker ne more biti ob svoji poškodovani hčerkici (foto: Profimedia) Profimedia
15. 9. 2021

Njena hčerkica Gabrielle se je poškodovala, princesa pa žal ne more biti ob njej.

Že nekaj časa se javnost sprašuje, kaj se dogaja z monaško princeso Charlene, ki je že nekaj časa ni na knežjem dvoru.

Že pred meseci se je namreč vrnila v svojo domovino, v Južnoafriško republiko, kjer je nameravala ostati nekaj dni, a je zaradi zdravstvenih težav še vedno tam. Zaradi hudega vnetja sinusov je prestala nekaj operacij in zdi se, da še vedno ni povsem okrevala. Zaradi teh težav tudi še ne sme potovati z letalom.

Pred kratkim jo je tam obiskal knez Albert, skupaj z njunima otrokoma, šestletnima dvojčkoma, hčerko Gabrielle in sinom Jacquesom, a zaradi obveznosti se je moral  vrniti v domovino.

No, zdaj si je mala Gabrielle zlomila nogo, zaradi tega pa očitno potrebuje voziček. Njeni mami je zagotovo hudo, da ne more biti ob njej. Sama je na svojem Instagram profilu objavila sliko z razstave psov, na kateri sta njena otroka v spremstvu soprogove sestre Caroline. S tem je jasno dala do znanja, da res pogreša svojo družino.

Seveda je njena dolga odsotnost sprožila govorice o tem, da v zakonu s knezom Albertom ni vse v najboljšem redu, a v palači tega ne komentirajo. Svoje bo tudi tokrat očitno pokazal samo čas.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)