Monica Bellucci ljubi 18 let mlajšega

Monica in Nicolas
 prvič skupaj 
v javnosti. (foto: PROFIMEDIA PROFIMEDIA, BACKGRID UK) PROFIMEDIA PROFIMEDIA, BACKGRID UK
Vir: Nova
19. 3. 2019

Italijanska igralka Monica Bellucci se je prvič v javnosti pojavila s svojo novo ljubeznijo, 18 let mlajšim Francozom Nicolasom Lefebvrom.

Verjetno največje presenečenje je pred dnevi povzročila Monica Bellucci (54). V sklopu pariškega tedna mode je bila namreč revija modne hiše Chanel, na katero je Monica prišla z novim spremljevalcem. Francoski umetnik Nicolas Lefebvre je svojo Italijanko nenehno držal za roko in je ni izpustil. Monica je že leta 2017 v nekem intervjuju povedala, da ima v življenju novega moškega, a ni želela izdati njegovega imena. To ji je uspevalo vse odslej, ko se je odločila, da bo Nicolasa končno pokazala javnosti.

Med fotografi je tako povzročila pravo evforijo, saj jim je takoj postalo jasno, da bodo lahko fotografije drago prodali. To je od leta 2013, ko sta se z Vincentom Cassellom ločila, prvo javno pojavljanje z novim moškim. Monica in Cassell sta bila poročena 14 let, v zakonu pa sta se jima rodili dve hčerki. Ločitev je bila zanjo zelo boleča in kar nekaj časa je trajalo, da si je povsem opomogla. Zdaj pa je srečna z mlajšim moškim, ki je očitno nor nanjo.

Nicolas ima 36 let, je umetnik in scenograf, svoje čase pa se je ukvarjal tudi z manekenstvom. Igralka pravi, da se imata zelo lepo in da je Nicolasov življenjski ritem tak, da z lahkoto razume njenega. “Res bi težko bila z nekom, ki ima klasično službo …” Na modni reviji sta zaljubljenca sedela v prvi vrsti drug poleg drugega, veliko pa sta klepetala z Naomi Campbell in francosko igralko Clémence Poésy.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo