Monica Bellucci tudi pri 53 letih navdihuje s svojo lepoto

Monica Bellucci tudi pri 53 letih navdihuje s svojo lepoto (foto: Profimedia) Profimedia
19. 6. 2018

Hollywoodska igralka Monica Bellucci velja za eno izmed najlepših žensk na svetu, pri svojih 53 letih pa se zdi, da leta za njo preprosto ne obstajajo.

Slavno Bondovo dekle tudi pri 53 letih ostaja velika fatalka, ki obrača moške glave. Prelepa Monica Bellucci je zaščitno ime modne hiše Dolce&Gabbana, vse pa se zdi, da se ji modni dvojec še leta ne bo odpovedal.

V Milanu, kjer trenutno poteka moški teden mode, je nosila elegantno moško obleko in osupnila s svojo podobo. V zadnjih letih modni oblikovalci tudi na moških tednih mode iščejo ženske modele, ki bi bili pripravljeni nositi moške kose oblačil in Monica Bellucci je svojo nalogo opravila z odliko.

"Zase ne mislim, da sem z leti videti vse bolje in bolje, a lahko rečem, da sem bolj samozavestna. Ko gre mladost mimo, takrat na dan pridejo druge stvari," je v nedavnem intervjuju za Daily Mail dejala Monica, ki pri ličenju prisega na minimalizem.

Monica ne pretirava z ličili, najraje ima blago vlažilno kremo, malo maskare in korektorja in že je pripravljena za svoje dnevne obveznosti. Lase si umije zgolj dvakrat na teden, šampon pa vedno zmeša z vodo, da njeni lasje ne bi bili polni kemikalij, na konice pa vedno nanese olivno olje.

Njena lepota ostaja brezčasna, zavidajo pa ji številne predstavnice nežnejšega spola, saj z leti postaja vse lepša in vse bolj iskana.

Priporočamo