Morgan Freeman se je odzval na obtožbe o spolnem nadlegovanju

Morgan Freeman se je odzval na obtožbe o spolnem nadlegovanju (foto: Profimedia) Profimedia
25. 5. 2018

"Opravičujem se vsem, ki so se počutili nelagodno ali omalovaževano. To nikoli ni bil moj namen," je za Sky News izjavil slavni igralec Morgan Freeman, ki ga je več žensk obtožilo za spolno nadlegovanje.

"Vsi, ki me poznajo ali so delali z mano, vedo, da nikoli ne bi nikogar namerno prizadel ali sprožil nelagodne občutke," še dodaja 80-letni igralec.

Freemana so tri novinarke obtožile, da je dajal neprimerne opazke med intervjuji, ena njegova bivša sodelavka pa je dejala, da so ona in njene sodelavke vedele, da ne smejo nositi ozkih oblek pred Freemanom, saj je vedno komentiral njihove postave. Osem žensk je CNN-u potrdilo, da so bile žrtve njegovega nadlegovanja ali neprimernega vedenja.

Po poročanju CNN-a igralca, nagrajenega z oskarjem, obtožujejo neprimernega vedenja do žensk med snemanji filmov. Ena od žensk ga je obtožila, da ji je dvignil krilo in jo vprašal, ali nosi spodnje perilo. Po poročanjih tujih medijev naj bi se incidenti še dogajali med promocijami filmov v njegovi producentski hiši Revelations Entertainment.

Morda bi vas zanimala še novica:

Priporočamo