Morrissey: Ponovno buri duhove

Morrissey pravi, da vsak, ki premore vsaj malo inteligence, nikakor ne more prenašati Victorie in Davida Beckhama.  (foto: Getty Images) Getty Images
Vir: Nova
18. 1. 2013

Potem ko se je pred nedavnim spotaknil ob britansko kraljevo družino in nosečo Kate Middleton obtožil za smrt medicinske sestre, ki se je po ukani avstralskih radijskih voditeljev obesila, se je Morrissey, nekdanji vodja skupine The Smiths, spravil še na Davida in Victorio Beckham, ki ju je močno skritiziral.

Med pogovorom o stanju v Veliki Britaniji je izjavil, da ne more prenašati nogometaša in modne oblikovalke. »Jaz bi Peckhamova (porogljiv izraz za Beckhamova) odvlekel na rob vasi in ju bičal, ker sta neznosna za vsakega, ki premore vsaj malo inteligence. Onadva dobesedno samo tečeta za fotografi,« je izjavil 53-letni glasbenik, čigar pravo ime je Steven Patrick. »Zdi se mi, da se bosta Victoria in David Peckham kmalu vrnila in da ju bomo, bog ne daj, naslavljali z nazivoma sir in lejdi. To je tisto, kar je narobe s to deželo, očitno nam je povsem vseeno,« je zaključil Morrissey.