Kaj se dogaja pri Severini? Mediji ne nehajo ugibati o odnosu z njenim soprogom

15. 5. 2021 | Vir: Story
Deli
Severina in njen soprog se bojda že zelo dolgo nista videla. (foto: Foto: Promocijsko Gradivo)
Foto: Promocijsko Gradivo

Vse, kar se dogaja s hrvaško pevko Severino, je javno, a hkrati tudi zavito v tančico skrivnosti …

Ali je konec ljubezni med Severino (48) in njenim mlajšim soprogom Igorjem Kojićem (33), se ugiba že kar nekaj časa. Zdaj pa so se v hrvaških medijih pojavile fotografije, na katerih je videti, da Igor iz Severininega stanovanja v zagrebškem predelu Kozjak seli stvari.

Seveda so se takoj oglasili pevkini predstavniki za stike z javnostmi, da se iz stanovanja seli njena nečakinja Mia Popović, ki naj bi se selila v bližino. Sicer viri pravijo, da je Igor selil kovčke in obleke na obešalnikih in vse skupaj zlagal v svoj avtomobil z beograjskimi tablicami. Severine takrat ni bilo doma, ker naj bi bila na snemanju. Igorja skoraj leto dni ni bilo videti tu, zdaj pa v kratkem času dvakrat. In seveda so se takoj pojavile govorice, da se pač očitno za stalno vrača domov v Beograd.

Le kaj se je zgodilo med nekoč tako zaljubljenim parom, se vsi sprašujejo. Igor se je v tem letu ponovno posvetil nogometnemu menedžerstvu, baje se zelo posveča tudi duhovnosti in na veliko obiskuje samostane ter išče svoj duševni mir.

severina

Severina naj bi zaradi epidemiološke situacije v Beogradu pri Kojićevih preživela mesec dni. In če gre verjeti srbskim medijem, naj bi med njimi prišlo do prepira. Tako naj bi vsaj slišali sosedje. Vendar pa vsi vpleteni molčijo. Edini, ki je karkoli povedal, je Igorjev oče, pevec Keba, ki je izjavil, da sta Igor in Severina odrasla človeka, ki vesta, kaj delata. “Ne vem, kje sta in kakšen je njun odnos. Po drugi strani pa vse, kar počneta, po­čneta sebi,” so njegove besede. Severinini oboževalci so ugotovili, da si zakonca na družabnih omrežjih še vedno sledita, vendar si ne všečkata objav. Velik del skup­nih fotografij naj bi bil tudi izbrisan.

Lani oktobra sta praznovala peto obletnico poroke v Beogradu, na kateri je bilo kar 600 povabljenih. A tokrat nista na družabnem omrežju objavljala ničesar, kar je sicer bila praksa prejšnjih let. Nazadnje sta se skupaj pojavila na družabnih omrežjih lani poleti, ko je Severina Igorju čestitala rojstni dan.

severina

Na začudenje številnih pa se je pred kratkim v Zagrebu ponovno pojavil Igor Kojić in mediji so se razpisali, da očitno s Severino gladita odnose zaradi sodbe glede skrbništva nad pevkinim sinom Aleksandrom. Boj med Severino in njenim nekdanjim partnerjem, Milanom Popovićem okoli sina traja že nekaj časa. Zadeva naj bi doživela epilog do konca maja, zdaj pa je tako, da mali Aleksander živi pri očetu Popoviću in ima določene dneve, ko je lahko z mamo. Severina se je glede take odločitve sodišča, ki so jo sprejeli leta 2019, pritožila, zdaj pa čaka, kakšna bo dokončna odločitev. Severina je pred dnevi praznovala 49. rojstni dan in je tudi na družabnem omrežju objavila fotografijo z enega od potovanj na Maldive.

Napisala: Sandra Bratuša // Fotografije: Jelena Balić, Osebni Arhiv

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem