Mož Severini ni čestital za rojstni dan, kot kaže je v Zagreb prišla sama in sama slavila rojstni dan, kaj se dogaja

Mož Severini ni čestital za rojstni dan, kot kaže je v Zagreb prišla sama in sama slavila rojstni dan, kaj se dogaja (foto: Primož Predalič, Goran Antley, Danijel Galić, Grega Gulin, Sandra Vitaljić, Pixsell) Primož Predalič, Goran Antley, Danijel Galić, Grega Gulin, Sandra Vitaljić, Pixsell
28. 4. 2020

Hrvaška glasbenica Severina Kojić se je pred dobrim tednom dni iz Beograda vrnila v Zagreb, kjer ostaja v samoizolaciji in čaka, da mine koronavirus in se lahko vrne k svojemu delu.

Prvič od kar so na njenem beograjskem koncertu med njima preskočile iskre, Igor Kojić svoji soprogi Severini Kojić ni čestital na družbenih omrežjih, glasbenica je namreč 21. aprila slavila 48 rojstni dan. To so opazili tudi številni pevkini sledilci na Instagramu, ki se sprašujejo, kaj se dogaja s slavnim parom, ki velja za enega najlepših na estradi.

Severina je pretekli torek v svojem zagrebškem domu slavila rojstni dan, pod balkonom pa so ji prišli zapeti tudi tamburaši in ji prepevali hite, ki jih ima pevka najraje. Severina je pohitela na balkon in bila vidno ganjena, ko je videla, da so prišli peti njej.

Nihče pa ni videl njenega moža Igorja Kojića, ki ga njeni sosedi niso opazili vse od vrnitve Severina v Zagreb. Severina pa je bila sama tudi pred desetimi dnevi, ko jo je v Beogradu ustavila policija, ker je kršila policijsko uro, ko je hitela na obisk k svojemu sinu, ki je že ves čas koronavirusa pri očetu Milanu Popoviću, ki pevki onemogoča stike.

Kaj se dogaja s slavnim parom, ki se je zdel, da mu prav nič ne more do živega in ki je ves čas kazal nasmejan obraz? No, prepričani smo, da je za vsem skupaj dober razlog in da bosta slavna zaljubljena že kmalu spet na istem naslovu, zaljubljena kot vedno.

Priporočamo