Mrzlično iskanje igralke, ki bo na platnu upodobila Madonno: Režiserka bo kar ona sama!

Danes je Madonna vidno pomlajena in celo malce preveč spremenjena. (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
13. 3. 2022

V pripravi je snemanje biografskega filma, ki ga bo 63-letna Madonna sama režirala in tudi producirala.

V Hollywoodu je trenutno v ospredju vprašanje, katera igralka bo dobila glavno vlogo in upodobila eno od največjih pop ikon 20. stoletja. Ta vloga bo zagotovo obeležila kariero igralke, ki jo bo dobila, zato ni nič nenavadnega, da se zanjo potegujejo znana igralska imena.

Kot poroča Hollywood Reporter, direktorica kastinga Carmen Cuba že več mesecev išče pravo igralko. V ožjem izboru naj bi se tako znašlo sedem imen, za najbolj verjetni kandidatki pa veljata 28-letna igralka Julia Garner, ki je igrala v Netflixovi kriminalistični seriji Ozark, ter 26-letna angleška igralka Florence Pugh. Slednja je občinstvo navdušila z vlogo v drami Padati (The Falling).

Poleg tega pa omejajo še Alexo Demie, Odesso Young, Emmo Laird ter pevki Bebe Rexha in Sky Ferreira. Kot poročajo tuji tabloidi, bi si prav vse želele igrati v biografskem filmu, čeprav so avdicije zelo naporne. Tudi 11 ur dnevno preživljajo na plesnih, bralnih in pevskih vajah, pri tem pa sodelujejo z Madonninimi koreografi.

Poznavalci iz teh krogov pravijo, da morajo biti kandidatke pripravljene na vse, saj avdicije niso samo fizično zahtevne, so tudi psihično izjemno naporne. Pravijo še, da bo do končne odločitve minilo še nekaj mesecev.

Madonna je pred časom v šovi Jimmyja Fallona dejala, da se je sama lotila režije, ker je prepričana, da je to najboljša rešitev za biografski film o njenem življenju.