Na dan je prišlo, kaj večino dneva dela Meghan Markle

Na dan je prišlo, kaj večino dneva dela Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
24. 11. 2018

Vojvodinja Meghan Markle je bila v času svoje filmske kariere znana po svojih govorih, v katerih je večkrat opogumljala ženske, da se morajo zavedati svojih pravic in svoje moči.

Meghan Markle se tudi s prihodom na kraljevi dvor ni prenehala ukvarjati z aktivizmom in ženskimi pravicami. Vojvodinja še vedno ostaja izjemno aktivna, na presenečenje številnih pa Meghan sama piše svoje govore, kar je za člane kraljeve družine dokaj nenavadno, saj jim navadno govore pišejo drugi.

V novem kratkem dokumentarcu ABC News z naslovom Meghan’s New Life: The Real Princess Diaries je tako odkrito, da se je Meghan odločila, da bo nekoliko kršila kraljeva pravila in svoje govore pisala sama. Omid Scobie, kraljevi dopisnik, je tako opazil, da je imela Meghan Markle na zadnji kraljevi turneji ob sebi ves čas notesnik in številne popisane liste papirja. 

"Njene pomočnike sem vprašal ali to pomeni, da govore piše sama, kar bi bilo nenavadno za članico kraljeve družine in dejali so mi, da na svojih govorih dela dneve in dneve," je razkril Scobie in dodal, da je še bolj zanimivo, da v svojih govorih še vedno zagovarja ženske pravice.

"To je nekaj, kar kraljica in Kate Middleton nikoli ne delata, Meghan je zares naša feministična sanjska princesa," je dejala Michelle Ruiz iz Vanity Faira, ki je prav tako veliko oboževalka nove vojvodinje.

Priporočamo