Na dan je prišlo, kakšna je bila zadnja večerja princese Diane

Na dan je prišlo, kakšna je bila zadnja večerja princese Diane (foto: Profimedia) Profimedia
5. 9. 2019

Britanski mediji so prišli do zanimivega podatka, kakšna je bila zadnja večerja princese Diane.

V teh dneh mineva 22 let od smrti princese Diane, britanski mediji pa so se uspeli dokopati do podatka, kakšen je bil zadnji obrok princese ljudskih src.

Daily Mirror se je razpisal o zadnjih urah življenja princese Diane in kako je čas preživljala v pariškem hotelu Ritz, kjer je pojedla tudi svojo zadnjo večerjo.

V družbi bogatega egiptovskega poslovneža Dodija Fayeda je okoli pol štirih popoldne prišla v Pariz in se nato odpravila v hotel Ritz, ki je v lasti družine Fayed. Ves čas so jima bili za petami paparaci, zato sta se odločila nekoliko zasebnosti poiskati v Dodijevem razkošnem stanovanju na Elizejskih poljanah.

Kasneje sta se odpravila na večerjo, sprva sta planirala, da bosta večerjala v restavraciji Benoit, a ko sta videla vso gručo paparacev, sta se odločila, da bosta jedla kar v restavraciji hotela Ritz, kasneje pa sta si premislila, zato jima je bila večerja postrežena v hotelski sobi.

Princesa Diana je večerjala ribe in zelenjavno omleto z gobami in šparglji. Iz hotela sta odšla dvajset minut čez dvanajsto, že čez nekaj minut se je njun voznik zaletel v steber pariškega tunela, princesa pa je tri ure po hudi avtomobilski nesreči preminila v bolnišnici.

Priporočamo