Na dan kraljeve poroke Harry in Meghan tudi na letalu za Toronto

Na dan kraljeve poroke Harry in Meghan tudi na letalu za Toronto (foto: Profimedia) Profimedia
17. 5. 2018

Potniki, ki bodo na dan kraljeve poroke 19. maja poleteli z londonskega Heathrowa do Toronta, mesta v katerem je nekoč živela Meghan Markle, bodo imeli na letalu več kot zanimivo posadko.

Letalska družba British Airways se je odločila, da bo na prav poseben način počastila dan, ko bosta usodni da dahnila princ Harry in Meghan Markle. 19. maja vas bo tako na letu z londonskega Heathrowa do Toronta pričakala prav posebna posadka.

Vsi člane posadke bodo imeli ta dan ime Harry, Meghan in Megan. Na dan poroke bosta tako v letalski ekipi omenjenega poleta dva Harryja, sedem Megan in ena Meghan, pilot pa bo Harry Blake.

"Že v preteklosti sem enkrat ali dvakrat letela z eno od stevardes, ki ji je bilo ime Megan, nikoli pa v letalski posadki ni bilo sedem soimenjakinj. Zdi se mi, da bomo morale ena drugo tekom tega posebnega leta klicati z nadimki," je dejala glavna stevardesa, ki bo imela to čast, da bo letela na tej posebni letalski liniji.

Še več, vsi potniki, ki bodo na ta dan leteli iz Londona v Tornoto na tem posebnem letu in jim je ime Harry ali Megan oz. Meghan, bodo v soboto leteli v prvem razredu.

Tekom poleta bodo lahko gledali serijo Suits, kjer igra bodoča žena princa Harryja, Meghan Markle, sledil bo dokumentarni film o kraljevem paru in dvorcu Windsor.

Priporočamo