Nove podrobnosti iz prvega zakona Meghan Markle: bivši mož je moral podpisati nosečniško pogodbo!

Nove podrobnosti iz prvega zakona Meghan Markle: bivši mož je moral podpisati nosečniško pogodbo! (foto: Profimedia) Profimedia
30. 10. 2018

Vojvodinja Meghan Markle je že nekaj časa srečna v zakonu s princem Harryjem, a svetovno javnost še vedno zanima tudi njen prvi zakon s producentom Trevorjem Engelsonom, s katerim se je leta 2011 poročila na Jamajki.

Za vojvodinjo Meghan Markle je zakon s princem Harryjem drugi zakon, pred njim je bila poročena s producentom Trevorjem Engelsonom, zaradi velikih karakternih razlik pa se njun zakon ni obnesel.

Svetovni mediji se vsake toliko dokopljejo do novih in novih podrobnosti iz njunega zakona in zdaj je na dan prišlo, da je moral Trevor pred poroko podpisati tudi nosečniško pogodbo. V njej je bilo zapisano, da se obvezuje, da bo v primeru nosečnosti plačal osebnega trenerja, nutricionista in varuško, da bi lahko hollywoodska igralka kar najhitreje prišla nazaj v dobro formo.

"V njeni družini so ženske nagnjene k debelosti, zato je Meghan v stalnem strahu, da bi se utegnila zrediti. Takoj ko dobi kakšen kilogram, se ji spremeni obraz, zato se je želela pred nosečnostjo zavarovati s pogodbo, ki ji bo omogočala, da bo kar najhitreje lahko prišla nazaj pred kamere," je neimenovani vir zaupal Daily Mailu.