Na dan prišel pravi razlog konca razmerja Lady Gage in zaročenca Christiana Carina

Na dan prišel pravi razlog konca razmerja Lady Gage in zaročenca Christiana Carina (foto: Profimedia) Profimedia
2. 4. 2019

Ameriška pevka in igralka Lady Gaga je nedavno povsem nepričakovano prekinila razmerje s svojim zaročencem Christianom Carinom, zdaj pa je na dan prišel tudi pravi razlog konca njunih zarok.

Ameriška zvezdnica Lady Gaga je v zadnjem času dvignila velika medijskega prahu, saj so se ameriški mediji na dolgo in široko razpisali o njenem domnevnem razmerju z Bradleyjem Cooperjem tekom snemanja filma The star is born.

Ameriški mediji so bili prepričani, da je kemija med Gago in Bradleyjem premočna, da bi bila zgolj zaigrana za potrebe snemanja filma in da naj bi se med njima pletlo nekaj več. Še bolj glasne pa so govorice postale po tistem ko sta nastopila na Oskarjih in se na odru skoraj pojedla z očmi.

No, vse pa se zdi, da je bilo to preveč celo za njenega ljubosumnega zaročenca Christiana Carina, ki mu snemanje s Bradleyjem ni bilo najbolj povšeči. Christian naj bi tako lepo zvezdnico ves čas klical in ji pošiljal sporočila ter jo skušal nadzorovati kaj dela in kje je v času, ko ne snema.

Vse se zdi, da je bilo to za Lady Gago preveč naporno, mediji pa namigujejo, da se Christan ni preveč dobro razumel niti z njenimi prijatelji, zato je bilo samo vprašanje časa, kdaj bosta prekinila zaroke.
 

Priporočamo