Na dan prišla resnica o poročni fotografiji Meghan Markle in princa Harryja

Na dan prišla resnica o poročni fotografiji Meghan Markle in princa Harryja (foto: Profimedia) Profimedia
29. 11. 2019

Nedavno sta princ Harry in Meghan Markle objavila še nikoli videno poročno fotografijo, fotograf Alexi Lubomirski pa se je odločil, da bo javnosti razkril ozadje omenjene fotografije.

Meghan Markle in princ Harry sta lani maja dahnila usodni da, njuno poroko pa so spremljali milijoni po vsem svetu. Ko smo mislili, da smo videli že čisto vse, sta Harry in Meghan objavila novo poročno fotografijo, ki jo do zdaj javnost še ni videla.

Fotografijo je posnel uradni kraljevi fotograf Alexi Lubomirski, ki se je odločil, da bo z javnostjo delil ozadje čudovite poročne fotografije. "Dve leti nazaj se je na mojem telefonu nepričakovano izpisala telefonska številka kraljeve palače, ko sem v bolnišnici čakal, da se bo družinski član prebudil po deset urni operaciji na možganih. Vprašali so me, če bi bil pripravljen sodelovati pri novem projektu. Dva tedna kasneje pa sem že slikal uradne zaročne fotografije kraljevega para," je na začetku pojasnil Lubomirski in dodal. "Dotična fotografija je nastala na vrtu, kjer smo imeli kakšne tri minute, da naredimo neformalne poročne fotografije, ki so nastale takoj po poročnem sprejemu. Lepi spomini."

Fotografija je seveda v hipu obšla svet in dobila številne všečke, saj sta Harry in Meghan zares izjemno lep par.

Priporočamo