Na dan prišle fotografije Meghan Markle, ki jih do zdaj še nismo videli

Na dan prišle fotografije Meghan Markle, ki jih do zdaj še nismo videli (foto: Profimedia) Profimedia
7. 5. 2020

Vojvodinja Meghan Markle je bila pred prihodom na britanski dvor tudi model, ki je občasno snemala modne fotografije, a delo z njo ni bilo najbolj enostavno.

Vojvodinja Meghan Markle je bila pred prihodom na britanski dvor precej neznana ameriška igralka, ki je širša javnost ni poznala. Po poroki s princem Harryjem pa je za njo izvedel vse svet in dan danes ji mediji ne dajo več miru.

A vedno ni bilo tako in v svoji preteklosti se je ukvarjala tudi s snemanjem modnih fotografij, kjer pa je bila vse prej kot prijazna sodelavka. Eden od fotografov, ki je v preteklosti delal z njo, je za Daily Mail razkril, da je bilo delo z njo prava nočna mora. "Bila je vzvišena, naduta in videlo se je, da ne prenese hierarhije in da mora biti vedno glavna in da je pomembna le ona," je dejal za omenjeni časopis in dodal, da ne bi nikoli več želel delati z njo, saj je bilo to vse prej kot prijetna izkušnja.

Zdaj pa so na dan prišle tudi fotografije s tega snemanja in treba je priznati, da se Meghan skozi leta ni nič kaj veliko spremenila, ves čas ostaja velika lepotica.

Priporočamo