Na dan prišle podrobnosti iz spalnice princese Diane in princa Charlesa

8. 11. 2018
Deli
Na dan prišle podrobnosti iz spalnice princese Diane in princa Charlesa (foto: Profimedia)
Profimedia

Njun zakon je bil vse le običajen ne. Princesa Diana pa je svoje intimno življenje s princem Charlesom opisala kot čudno.

Po smrti princese Diane so na dan začele prihajati številne podrobnosti iz njenega zakona s princem Charlesom. Že dolgo seveda ni več skrivnost, da jo je ves čas zakona varal s Camillo Barker Bowles, s katero se je kasneje tudi poročil, no zdaj pa na dan prihajajo tudi podrobnosti iz njune spalnice.

Princesa Diana je leta 1992 svojemu motivacijskemu govorniku Petru Settelenu odkrila, kakšno je bilo njeno intimno življenje. "Seks s Charlesom je bil izjemno čuden," mu je dejala in dodala, da od rojstva sina Harryja sploh nista imela spolnih odnosov.

V trenutkih, ko bi bil Charles razpoložen za seks, kar naj bi se dogajalo vsake tri tedne, sta imela spolne odnose, a v tem ni bilo nobene romantike ali ljubezni, vse naj bi se dogajalo na hitro in povsem brez čustev.

Kasneje je Diana odkrila tudi to, da jo Charles vara s Camillo. "Sedela sem v njegovi delovni sobi, ko ga je klicala. Razmišljala sem ali bi kaj rekla, ko je govoril z njo, a sem sedela tiho in zlomljenega srca," je zaupala Petru Settelenu.

V biografiji Roberta Jobsona je princ Charles odkrito priznal, da mu je žal, da se je poročil s princeso Diano in dejal, da je bila to največja napaka v njegovem življenju.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik