Na dan prišlo, kaj je Avicii delal dan pred smrtjo

23. 4. 2018
Deli
Na dan prišlo, kaj je Avicii delal dan pred smrtjo (foto: Profimedia)
Profimedia

Švedskega DJ Aviciija so v petek našli mrtvega v enem od luksuznih apartmajev v Omanu, kjer je bil na počitnicah. Spletni portal TMZ pa poroča o tem, da naj bi še dan pred smrtjo zaužil velike količine alkohola.

28 letnika so mrtvega našli v petek v Omanu, kjer užival na počitnicah. Do zdaj so naredili dve obdukciji, policija pa ni razkrila rezultatov. "Narejeni sta bili dve obdukciji in z gotovostjo lahko trdimo, da ne gre za kriminalno dejanje," je neimenovani vir dejal za AFP in dodal: "Kljub temu, da ima policija vse informacije, ne bodo v zvezi s tem primerom dajali nobenih informacij."

Spletni portal TMZ pa poroča, da naj bi bil še dan pred smrtjo opažen z alkoholom v roki. Obstajale naj bi tudi fotografije, kako ima v roki kozarec in v zraku prste v obliku miru.

Avicii je po poročanju BBC v preteklosti imel več zdravstvenih težav, med drugim vnetje trebušne slinavke, zaradi česar so mu leta 2014 odstranili žolčnik in slepič. Leta 2016 je naznanil upokojitev, delno tudi zaradi zdravstvenih težav.