Na dan prišlo, kaj si o odhodu Meghan Markle s kraljevega dvora misli njena mama Doria Ragland

Na dan prišlo, kaj si o odhodu Meghan Markle s kraljevega dvora misli njena mama Doria Ragland (foto: Profimedia) Profimedia
20. 1. 2020

Vojvodinja Meghan Markle bo odslej več časa preživela v Kanadi in zato bo tudi več priložnosti, da bo lahko obiskala svojo mamo Dorio Ragland, ki živi v Los Angelesu.

Zdaj je že jasno, da se princ Harry in Meghan Markle umikata s kraljevega dvora in da bosta zaživela novo in bolj neodvisno življenje.

Za zdaj bosta nekaj časa preživela v Kanadi, kasneje pa kdo ve, kam ju bo zanesla pot. A, če vprašata mamo Meghan Markle Dorio Ragland, jo za njeno hčerko niti najmanj ne skrbi.

"Meghan je močna in bo vedno v redu," je neimenovani vir dejal reviji People. Doria pa je navdušena tudi nad svojim prvim vnukom, princem Archiejem. "Dejala je, da je mali princ Archie najbolj sladko bitje na vsem svetu," je še dodal vir.

Revija People pa poroča, da sta se odlično ujela tudi princ Harry in Doria Ragland in da zelo uživata v družbi drug drugega in vsaj za zdaj se zdi, da je sreča kraljevega para popolna.

Priporočamo