Na dan prišlo, kaj sta princ Harry in Meghan Markle delala tik pred porodom

Na dan prišlo, kaj sta princ Harry in Meghan Markle delala tik pred porodom (foto: Profimedia) Profimedia
8. 5. 2019

Meghan Markle in princ Harry sta se v ponedeljek razveselila sina, v medije pa zdaj počasi prihajajo nove in nove podrobnosti.

V ponedeljek se je zgodilo tisto, kar so kraljevi oboževalci z nestrpnostjo pričakovali že tedne, Meghan Markle je rodila sina. Zdaj na dan prihajajo nove in nove podrobnosti, Daily Mirror se je uspel dokopati do tega, kaj je kraljevi par delal tik pred porodom. 

"Meghan in Harry sta v svoj dom Frogmore Cottage povabila nekaj prijateljev in se z njimi sproščeno družila, kljub temu, da je bila vojvodinja noseča že teden dni čez rok. Vojvodinja je popadke dobila v nedeljo zvečer in takrat sta se s Harryjem odpravila v porodnišnico, " je za Daily Mirror dejal neimenovani vir in še dodal, da sta tik pred začetkom popadkov gledala serijo Line of Duty, v porodnišnico pa je šla z njima tudi mama Doria.

"Prav neverjetno je bilo, da se je Meghan vse do zadnjega zabavala in igrala gostiteljico, kljub temu, da je bila že tako visoko noseča," je še dodal vir.

Britanski mediji še poročajo, da je porod minil brez komplikacij in da je vojvodinja rodila brez carskega reza, niti ga ni zahtevala, kakor je to v navadi pri številnih slavnih mamicah.