Na dan prišlo, kako Meghan Markle najraje kliče princa Harryja

Na dan prišlo, kako Meghan Markle najraje kliče princa Harryja (foto: Profimedia) Profimedia
29. 5. 2018

Princ Harry in Meghan Markle uživata v zakonskem življenju, na dan pa prihajajo nove in nove podrobnosti iz zabave, ki jo je po poroki gostil princ Charles.

Meghan Markle naj bi tako po poročanju spletnega portala marieclaire.co.uk na večernem sprejemu, ki ga je po kraljevi poroki gostil princ Charles, nehote razkrila, kako ljubkovalno kliče svojega moža princa Harryja. V govoru, ki ga je imela na slavnostni večerji, je princu Harryju dejala kar "moj princ" in s to gesto, ki je bila po vsej verjetnosti izrečena v trenutku neprevidnosti, raznežila številne goste in oboževalce kraljevega para.

Meghan in Harry veljata za zelo sproščen par, ki tudi v javnosti vedno pokaže veliko čustev in ki ne zdrži prav dolgo, da se ne bi dotikal drug drugega. Oboževalci kraljeve družine pa so ju neverjetno hitro vzljubili, zato iz dneva v dan postajata bolj popularna po vsem svetu. Na Otoku sta tako postala že skoraj bolj priljubljena, kakor princ William in Kate Middleton, ki sta v javnosti veliko bolj zadržana, saj sta druga v vrsti za kraljevi prestol, zato je povsem razumljivo, da je tudi njuno javno obnašanje precej bolj zadržano.