Na dan prišlo, kako sta ameriške praznike preživela Meghan Markle in princ Harry

Na dan prišlo, kako sta ameriške praznike preživela Meghan Markle in princ Harry (foto: Profimedia) Profimedia
5. 12. 2019

Princ Harry in vojvodinja Meghan Markle sta že nekaj časa v ZDA, kjer sta praznovala tudi tradicionalen ameriški praznik Thanksgiving day.

Thanksgiving day v ZDA slavijo zadnji četrtek v novembru. Zahvalni dan je najbolj pristen ameriški praznik, za katerega je značilen poseben družinski obed, ki vključuje pečenega purana.

Slavil ga je tudi kraljevi par, princ Harry in Meghan Markle sta že nekaj časa v ZDA, kjer čas preživljata z mamo Dorio Ragland, s katero se vidita le nekajkrat na leto.

BAZAAR.com se je dokopal do informacij, da je kraljevi par Zahvalni dan praznoval v krogu ožje družine in daleč stran od medijev. Meghan Markle naj bi zelo prijalo, da lahko nekaj časa preživi s svojo mamo Dorio, ki jo v Londonu izjemno pogreša. Vojvodinja ne skriva, da si želi več časa preživeti v ZDA in ni skrivnost, da si želi drugi porod opraviti čez lužo.

Kraljevi par, ki je zadnji dve leti božične praznike slavil v Sandringhamu, bo letos božič praznoval v ZDA. Poteza je močno odmevala v britanski javnosti, nad njo niti najmanj ni bila navdušena kraljica Elizabeta, a zdi se, da se bo morala počasi privaditi, da Meghan in Harry v zadnjem času vse naredita po svoje in ne upoštevata kaj preveč kraljeve tradicije.

Priporočamo