Na dan prišlo, kako v času koronavirusa živita Meghan Markle in princ Harry: Brez obiskov, ven pa gresta le redko

Na dan prišlo, kako v času koronavirusa živita Meghan Markle in princ Harry: Brez obiskov, ven pa gresta le redko (foto: Profimedia) Profimedia
24. 4. 2020

Princ Harry in Meghan Markle sta se v času koronavirusa iz Kanade preselila v Los Angeles, kjer živita umirjeno družinsko življenje daleč od oči svetovne javnosti.

Princ Harry in Meghan Markle že vse od odhoda iz kraljeve družine nista prav veliko na očeh javnosti. Sprva sta svoje zatočišče našla v Kanadi, v času koronavirusa pa sta se preselila v Los Angeles, kjer je doma tudi mama Meghan Markle.

Številni so seveda radovedni, kako dneve v karanteni preživlja slavni par, saj ju je v javnosti skoraj, da nemogoče opaziti. V času koronavirusa sta se v javnosti pojavila zgolj enkrat, ko sta za velikonočne praznike razdeljevala obroke hrane v okviru humanitarne organizacije Project Angel Food. "Nimata obiskov, v javnosti sta se pojavila le, ko sta za veliko noč v Los Angelesu razdeljevala brezplačne obroke, sicer pa ostajata doma in se posvečata družini," je za revijo People dejal neimenovani vir.

Meghan si želi, da bi Harryju Los Angeles predstavila skozi oči filantropa in nekoga, ki mu je mar za družbo in vse tiste, ki so se v teh časih znašli v velikih stiskah.

Par je imel po odhodu iz kraljeve družine velike načrte, ki pa za zdaj ostajajo na čakanju, saj jima jo je zagodel koronavirus, ki je vse načrte močno upočasnil.

Priporočamo