Na dan prišlo, kakšen je bil prvi zmenek Kate Middleton in princa Williama

Na dan prišlo, kakšen je bil prvi zmenek Kate Middleton in princa Williama (foto: Profimedia) Profimedia
20. 8. 2018

Ko smo že mislili, da o kraljevem paru vemo že čisto vse, je na dan prišlo tudi to, kakšen je bil prvi zmenek Kate Middleton in princa Williama.

Po pisanju spletnega portala The Express je bil prvi zmenek princa Williama in Kate Middleton vse prej kot romantičen. Vojvodinja naj bi bila izjemno sramežljiva na njunem prvem zmenku in nič ni kazalo, da se bo med njima razvilo kaj več. Kate in William sta takrat oba študirala umetnostno zgodovino na Univerzi St. Andrews na Škotskem.

Na uradnem intervjuju, ki sta ga imela leta 2010, potem ko sta se zaročila, je Kate razkrila nekaj podrobnosti iz tistega časa. "Takrat sem ves čas močno zardevala in bila sem neverjetno sramežljiva," je dejala. A vse kaže, da je začetna nervoza hitro popustila, saj sta Kate in William kmalu postala zelo tesna prijatelja, prijateljstvo pa se je kasneje razvilo v romantično razmerje, ki mu je sledila poroka. "Potrebovala sva kar nekaj časa, da sva drug drugega bolje spoznala," je še priznala Kate.

Kasneje sta za kratek čas celo prekinila razmerje, na koncu pa je zmagala ljubezen. Danes ima kraljevi par tri otroke in živi umirjeno družinsko življenje in zdi se, da je njun zakon trdnejši kot kdajkoli prej.

Priporočamo