Na dan prišlo, kakšen nadimek je princ Harry izbral za Kate Middleton

Na dan prišlo, kakšen nadimek je princ Harry izbral za Kate Middleton (foto: Profimedia) Profimedia
17. 8. 2018

Že dolgo ni več skrivnost, da imajo člani britanskega kraljevega dvora med seboj izbrane ljubkovalne nadimke in enega takšnih je za vojvodinjo Kate Middleton izbral tudi princ Harry.

Britanski Mirror je tako razkril, da je princ Harry že pred časom za vojvodinjo Kate Middleton izbral poseben nadimek. Harry naj tako Kate nikoli ne bi klical po njenem imenu, ampak jo kliče Cath, kar je skrajšana oblika njenega polnega imena Catherine.

Kate je svoje polno ime uporabljala tekom celotne srednje šole, nedavno pa je dejala, da ji je povsem vseeno, kako jo ljudje kličejo, saj se bo po vsej verjetnosti odzvala na vse različice svojega imena.

Poleg imen Catherine, Kate in Cath, pa vojvodinja sliši tudi na ime draga in mala, kakor jo znotraj kraljeve palače kliče njen mož, princ William.

Ni skrivnost, da sta princ Harry in vojvodinja Kate Middleton izjemno povezana že vse od njenega prihoda na britanski kraljevi dvor, Harry izjemno spoštuje njeno mnenje, zato je Kate dokaj hitro predstavil tudi Meghan Markle, ker si je želel slišati njeno mnenje o svoji srčni izbranki.