Na dan prišlo, kakšno sporočilo je princ Charles večer pred poroko poslal princesi Diani

26. 11. 2018
Deli
Na dan prišlo, kakšno sporočilo je princ Charles večer pred poroko poslal princesi Diani (foto: Profimedia)
Profimedia

Pisateljica Penny Junior je v biografiji razkrila, kakšno sporočilo je princ Charles večer pred poroko poslal princesi Diani.

Nesrečna princesa Diana je večer pred svojo poroko izvedela, da jo princ Charles vara s Camillo. Kljub vsemu se je odločila, da bo stopila pred oltar in izrekla usodni da, Charles pa ji je tik pred zdajci poslal sporočilo, v katerem ji je napisal nekaj bodrilnih besed.

"Neverjetno sem ponosen nate in ko boš jutri hodila proti oltarju, bom tam za tebe. Samo poglej vse v oči in jih osupni," je pisalo v sporočilu.

Tako Diana kakor Charles sta imela pred usodnim dnem pomisleke, a Charles se je odločil, da bo Diano nekoliko opogumil pred pomembnim dnem.

V novi biografiji o vojvodinji Camilli je pisateljica Penny Junior zapisala: "Zadnjo noč pred poroko je Diana preživela na dvorcu Clarence House, kjer ji je družbo delala sestra Jane. Charles pa ji je poslal sporočilo, na katerem je bil kraljevi pečat."

Njun zakon žal ni bil prav srečen, princesa Diana pa se je kasneje odločila ločiti, saj je videla, da princ Charles nikoli ne bo samo njen.

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan