Na dan prišlo, kakšno življenje v Kanadi živita princ Harry in Meghan Markle

Na dan prišlo, kakšno življenje v Kanadi živita princ Harry in Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
7. 2. 2020

Vse od odhoda iz kraljeve družine sta princ Harry in Meghan Markle na očeh javnosti in vse seveda zanima, kakšno je njuno življenje zdaj, ko nista več del britanskega dvora.

Princu Harryju in Meghan Markle je odleglo, da nista več del britanske kraljeve družine in da lahko živita mirni družinsko življenje, daleč stran od kraljevih obveznosti in strogega kraljevega protokola.

"Dolgo časa sta se odločala za ta korak in zdaj je obema zelo odleglo, da je to za njima, z njunih ramen je padla velika teža," poroča revija People.

In, kako kraljevi par zdaj preživlja svoje dneve, ko na sporedu nimata obilico kraljevih dogodkov, ki bi jih morala obiskati. "Par izjemno uživa v mirnem družinskem življenju v Kanadi. Oba obožujeta naravo in dolge sprehode. Ko nista na jogi in ne jesta doma, takrat si Harry rad privošči sendvič v lokalni prodajalni ulične hrane in Meghan obožuje na sprehodih z njenimi zavetiškimi pasjimi ljubimci," še poroča People.

"Obema je zelo všeč mirno življenje in Meghan obožuje kuhati. Sta prava zapečkarja, ki uživata v družinskem življenju in v času, ki ga lahko preživita z njunim sinom Archijem."

People še poroča, da princa Harryja nikoli niso zanimali kraljevi nazivi in da mu je za takšne stvari malo mar in da si jih v resnici nikoli ni želel.

Priporočamo