Na dan prišlo, kdo je malemu princu Archieju podaril ljubke rjave škornje, ki jih je nosil na nedavni fotografiji

Na dan prišlo, kdo je malemu princu Archieju podaril ljubke rjave škornje, ki jih je nosil na nedavni fotografiji (foto: Profimedia) Profimedia
3. 1. 2020

Princ Harry je nedavno pokazal novo ljubko fotografijo princa Archieja in številni so na sliki prepoznali njegove ljubke škornje.

Princ Harry in Meghan Markle sta se leta 2018 mudila na kraljevi turneji v Avstraliji, ko sta javnosti šele dobro oznanila, da bosta prvič okusila čare starševstva.

Turneja je bila za kraljevi par še kako uspešna, na turneji pa so kar tekmovali, kdo bo kraljevemu paru podaril bolj izvirno darilo. Ko sta princ Harry in Meghan Markle nedavno na Instagram profilu objavila ljubko fotografijo malega princa Archieja, so mnogi na fotografiji prepoznali ljubke male škornje, ki jih je kraljevi par dobil na turneji po Avstrailji. Čudovite usnjene škornje je kraljevemu paru podaril upokojeni vojaški general Peter Cosgrove, s katerim sta se Harry in Meghan srečala, ko sta se mudila na kraljevi turneji.

No, treba je priznati, da mali Archie v njih naravnost blesti in da so mu v hladni Kanadi prišli še kako prav, zato verjamemo, da ga niti najmanj ni zeblo v noge.

Priporočamo