Na dan prišlo, kje hrano nakupuje Meghan Markle

Na dan prišlo, kje hrano nakupuje Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
17. 9. 2018

Meghan Markle, ki je 19. maja izrekla usodni da, se še vedno privaja na novo življenje na britanskem dvoru. Njeni dnevi so odslej povsem drugačni in le redko si lahko privošči sporščene sprehode po mestu, brez da bi jo kdo opazil.

Meghan Markle je tudi s prihodom na britanski kraljevi dvor ostala zvesta zdravi prehrani in veganskemu stilu življenja, ki ga je imela pred poroko. Kljub temu, da ima na dvoru svojega kuharja, pa po hrano še vedno rada odide povsem sama, saj že od nekdaj prisega na ekološko pridelano hrano, na njenem krožniku pa mora biti vedno tudi veliko sveže zelenjave. 

"Edina trgovina, ki jo vojvodinja redno obiskuje je Whole Foods, ki je od kraljeve palače oddaljen dobrih pet minut. To ji omogoča, da gre lahko hitro tja, nakupi vse potrebno in se nato brez večjih težav vrne v palačo," je neimenovani vir zaupal Daily Mailu in dodal, da tudi vojvodinja Kate Middleton rada zahaja tja, ker obožuje ekološko pridelano hrano.

Občasno je mogoče vojvodinjo in princa Harryja videti v londonskem klubu Soho House, ob sobotah in nedeljah pa sta najraje v Cotswoldsu, kjer imata razkošno podeželsko hišo.

Priporočamo