Na dan prišlo zakaj se Kate Middleton in Meghan Markle nikakor ne razumeta

Na dan prišlo zakaj se Kate Middleton in Meghan Markle nikakor ne razumeta (foto: Profimedia) Profimedia
21. 12. 2018

Prepad med Meghan Markle in Kate Middleton naj bi bil vse večji, zdaj pa je jasno, zakaj se vojvodinji nikakor ne razumeta.

Meghan Markle je prva Američanka po Wallis Simpson, ki se je poročila s članom britanske kraljeve družine. Vse od sanjske poroke, ki se je zgodila maja letos, se okoli Meghan Markle ne poleže prah in zdi se, da je s svojim prihodom na dvor močno prevetrila odnose na britanskem dvoru.

Poznavalci razmer na dvoru trdijo, da je povsem razumljivo, da se Kate in Meghan ne razumeta. Za vse naj bi bili krivi različni kulturi, Meghan je po ameriško vajena, da pove vse kar misli, Kate pa velja za veliko bolj zadržano in diplomatsko, zato njun odnos nikakor ni enostaven.

Meghan tako ves čas krši kraljeva pravila, Kate pa gre to vse bolj v nos, saj ne prenese, da Američanka dela vse po svoje. Vojvodinja naj bi kmalu dobila svojo prvo kraljevsko vlogo, ki vključuje pokroviteljstvo eni izmed dobrodelnih ustanov, a vse se zdi, da to za visoke ambicije Meghan Markle še zdaleč ne bo dovolj. Meghan si želi narediti veliko več za izboraževanje žensk po vsem svetu, želi pa si podpreti predvsem mlade ženske v nerazvitem svetu.

Morda se bodo tenzije nekoliko umirile, ko bosta princ Harry in Meghan Markle odšla iz kraljeve palače, kar naj bi se zgodilo že kmalu po novem letu.

Priporočamo