Na dvoru imajo za Meghan Markle posebno ime, za njenim hrbtom ji prav nihče ne reče Meghan

Na dvoru imajo za Meghan Markle posebno ime, za njenim hrbtom ji prav nihče ne reče Meghan (foto: Profimedia) Profimedia
18. 12. 2018

Vojvodinja Meghan Markle velja za izjemno zahtevno in trmasto, na dvoru tako osebju pošteno para živce, prav nihče pa jo za njenim hrbtom ne kliče Meghan.

Meghan Markle se je do zdaj izkazala za zelo samosvojo vojvodinjo, ki pogosto krši kraljeva pravila in stvari dela povsem po svoje.

Do zdaj sta odpoved napisali že dve osebni asistentki Meghan Markle, ki sta se po vsega šestih mesecih odločili, da jima je dovolj sodelovanja z zahtevno vojvodinjo, ki ima precej nemogoče zahteve.

Zaradi vsega naštetega in dejstva, da mora imeti Meghan Markle ves čas vse pod kontrolo, so ji na dvoru na skrivaj dali posebno ime. Vsi jo kličejo Monica, princa Harryja pa Chandler. Kraljevi par je imena dobil po likih iz priljubljene serije Prijatelji, kjer je Monica veljala za oblastno in tisto, ki mora imeti vse vedno pod kontrolo, Chandler pa je bil vedno precej šibek in vedno zelo ljubezniv.

Priporočamo