Na filmska platna prihaja film Transformerji: Zadnji vitezi

3. 5. 2017 | Vir: Lady
Deli
Na filmska platna prihaja film Transformerji: Zadnji vitezi (foto: Profimedia)
Profimedia

Vesela novica za oboževalce filma Transformerji! 22. junija letos v naše kinematografe namreč prihaja že peti del te uspešnice o plemenitih Avtobotih in zlobnih Deceptikonih z naslovom Transformerji: Zadnji vitezi.

Novi del obljublja eksplozivne spektakle, epske spopade, odlično igralsko zasedbo in nepozabne boje robotskih Nezemljanov.

V vlogi nadarjenega avtomehanika Cade Yeagerja bomo tudi tokrat gledali Marka Wahlberga, v glavni ženski vlogi pa bo zaigrala mlada Isabeli Moner. Poleg teh bomo v filmu videli tudi Josha Duhamela, Tyresa Gibsona, Stanleyja Tuccia ter legendarnega Anthonyja Hopkinsa.

Kot so sporočili ustvarjalci filma, bo zgodba filma napeta, saj bosta trčila dva svetova, začelo pa se bo neizbežno uničenje vsega, kar poznamo. Na koncu četrtega dela Transformerji: Doba izumrtja je Optimus Prime odletel v vesolje z namenom, da izve več o izvoru Transformerjev. A kopal je pregloboko, saj se vrača kot negativec. Ko ugotovi, da je njegov planet Cybertron uničen, za kar je odgovoren sam, poskuša najti pot, da bi planet znova oživil. Za to pa potrebuje artefakt, ki je na Zemlji. Ali ga bo tudi našel ter ali mu bo načrte res uspelo oživeti, pa boste izvedeli, če si boste ogledali film.

Tina Ambrožič

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk