Na Hrvaškem se je začelo sojenje Tonyju Cetinskemu zaradi prometne nesreče

Tony Cetinski (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
23. 5. 2019

Začelo se je sojenje znanemu hrvaškemu glasbeniku Tonyju Cetinskemu. To poteka na sodišču v hrvaškem Pazinu.

Spomnimo: pevec je v Rovinju leta 2017 do smrti povozil 62-letnega pešca, Ibrahima Kevljanina. Sodnica je predstavila obtožnico, v kateri je zapisano, da je pevec kršil prometne predpise. Zaradi malomarnosti je povzročil prometno nesrečo s smrtnim izidom. Tony je dejal, da ni kriv.

"Z globokim sočutjem do družine in tega, da sem sodeloval v tej nesreči,  se ne počutim krivega," je dejal na sodišču.

Medtem ko tožilstvo vztraja, da bi se lahko Tony pravočasno izognil nesreči in da bi moral videti pešca, ki je ležal na cesti, njegov odvetnik pravi, naj trditev podkrepijo z dokazi. Nova razprava bo na vrsti 15. in 16. julij, ko bodo zaslišani strokovnjaki in toksikologi.

Po poročanju hrvaških medijev je Tony sodno dvorano zapustil precej pretresen. Dejal je, da upa na pravično sojenje in da mu je žal zaradi celotne situacije. Prav tako je poudaril, da sočustvuje z družino preminulega.

Ob tem je na svojem FB profilu objavil zapis: "Kaj naj rečem? Najbolje, da molčim in živim, saj živeti se mora. Kar se bo zgodilo, bo Božja volja." Njegovi oboževalci so se odzvali s tolažilnimi in vzpodbudnimi besedami.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri