Na Hrvaškem završalo, po več kot dveh desetlejih zveze se je razšel ta znameniti parček

Na Hrvaškem završalo, po več kot dveh desetlejih zveze se je razšel ta znameniti parček (foto: Arhiv AM) Arhiv AM
6. 5. 2021

Zdelo se je, da bosta za vedno ostala skupaj.

Oba sta pevca in druži ju veliko stvari. 45-letni Petar Grašo in 49-letna Danijela Martinović, ki ju dobro poznamo tudi pri nas, sta se po zvezi, ki je trajala več kot 24 let, razšla. Novica je v hrvaški javnosti močno odmevala, saj je šlo za enega najbolj zanamenitih in priljubljenih estradnih parov.

Danijela Martinović, Petar GrašoMarsikdo je bil šokiran, predvsem njuni kolegi in oboževalci. Sicer se je po poročanju hrvaških medijev že nekaj časa govorilo, da zdaj že bivši parček ne živi skupaj, kar je potrdila tudi Grašova predstavnica za medije.

Oba sa uspešna glasbenika, tako sta se tudi spoznala, vedno pa sta se zdela srečna in po letih zveze še zelo zaljubljena. Nikoli pa se nista poročila, čeprav je to marsikdo pričakoval. Sta pa bila do medijev vedno precej zadržana, ko je šlo za njuno zasebnost, tako tudi svoje odločitve, da se ne poročita, nista nikoli razlagala na dolgo in široko. Razlog, zakaj sta se razšla, tako ostaja znan samo njima, saj se na to temo (še) nista oglasila in je nista komentirala.