Na obisku pri Middletonovih

22. 10. 2012

Majhna vasica Bucklebury na jugovzhodu Anglije, dobrih 50 kilometrov oddaljena od Londona, vas, kjer živijo Middletonovi, je vse od poroke kraljevega para Williama in Catherine postala svetovno prepoznavna. Obiskali smo jo tudi mi.

V objemu prostranih zelenih gozdov in travnikov je Bucklebury precej oddaljen, dobrih deset kilometrov tudi od prvega najbližjega mesta Newbury. Morda so tudi zato vaščani še bolj povezani med seboj in se še bolje poznajo. Prebivalci veljajo za premožnejše, o čemer pričajo tudi razkošne hiše s prostranimi posestvi.

Med težje dostopne in odročnejše spada tudi posestvo Middletonovih, domačija, kjer sta odraščali sestri Kate in Pippa Middleton, zagotovo najbolj prepoznavni britanski mladi dami. Vse od lanske kraljeve poroke, ki je bila 29. aprila, je Katherine najbolj znana prebivalka Buckleburyja in tudi daleč najbolj priljubljena Britanka.

Njena priljubljenost med Otočani se ni prav nič zmanjšala niti po nedavno objavljenih golih fotografijah, ki so nastale med počitnicami v Franciji. Njeni sokrajani so na vojvodinjo še vedno zelo ponosni.

Priporočamo