Na, ta pa je dobra! 75-letna pevka Dolly Parton v kostumu Playboyeve zajčice presenetila svojega soproga, leta so zanjo res samo številka!

Na, ta pa je dobra! 75-letna pevka Dolly Parton v kostumu Playboyeve zajčice presenetila svojega soproga, leta so zanjo res samo številka! (foto: Profimedia) Profimedia
22. 7. 2021

Si predstavljate to presenečenje? Njen soprog je zagotovo ostal brez besed!

Ameriška country pevka Dolly Parton ne neha presenečati, čeprav je že v častitljivih letih. Vedno je živela s polnimi pljuči in se ni ozirala na govorice in natolcevanja, ki so krožila o njej - predvsem o tem, kaj vse si je dala na sebi "popraviti."

No, zdaj jih gospa šteje 75, a še vedno je polna življenjske energije. Pred kratkim je njen mož Thomas Dean, s katerim sta v zakonu že 57 let, praznoval rojstni dan, ona pa mu je pripravila posebno presenečenje. Oblekla si je kostum Playboyeve zajčice in mu podarila svojo naslovnico legendarne revije Playboy, za katero se je fotografirala davnega leta 1978.

Dolly je na posnetku nosila črni korzet, metuljčka in ušesa ter se tako spomnila na naslovnico. "Se spomnite? Že zdavnaj sem rekla, da bom pozirala za naslovnico Playboya, ko bom imela 75 let. No, imam jih 75, a revija več ne izhaja," je dejala. "Mojemu možu je bila vedno všeč moja naslovnica, tako da sem se skušala domisliti, kako bi ga osrečila." Dodala je, da še vedno misli, da je tudi po 57 letih zakona "huda bejba in da ga ne bo skušala prepričati v nasprotno.

Kako je bilo vse skupaj videti, si lahko ogledate v spodnjem posnetku. Vsekakor pogumna poteza, a pri Dolly smo res vajeni že marsičesa - tudi tega, da je svoje čase pogumno odstrla marsikateri tabu.

Priporočamo