Na, tega od princa Charlesa res ne bi pričakovali: Tako prebrisano se je izognil srečanju s sinom Harryjem!

Na, tega od princa Charlesa res ne bi pričakovali: Tako prebrisano se je izognil srečanju s sinom Harryjem! (foto: Profimedia) Profimedia
2. 7. 2021

Če gre verjeti trditvam tabloida New Idea, se je oče takole izognil srečanju s sinom.

Mlajši sin princa Charlesa, Harry, je pred nekaj dnevi prispel v Veliko Britanijo, da bi se udeležil odkritja spomenika v čast preminuli mami, princesi Diani. Marsikdo je ob tem pričakoval, da se bo sin srečal tudi z očetom, a kot poroča omenjeni tabloid, do tega naj ne bi prišlo.

Še več! Poročajo, da je princ Charles odpotoval iz Londona le nekaj dni pred Harryjevim prihodom, trdi neimenovani vir. Prihodnji britanski monarh naj ne bi hotel doživeti novo neprijetno srečanje s Harryjem, zato je bilo na njegovem urniku potovanje na Škotsko.

Prav tako naj ne bi hotel prisostvovati odkritju spomenika v čast nekdanji soprogi, saj ima na to tragedijo boleče spomine. "Charles je bil pretresen in šokiran zaradi obtožb in govoric, ki so po Dianini smrti krožile v javnosti. Vse skupaj je še dandanes zelo pretresljivo zanj," pravi isti vir.

Seveda so te besede sprožile vihar v javnosti, a jih iz palače uradno niso komentirali. Vsi so nestrpno čakali srečanje očeta in sina, in če je do njega dejansko prišlo, ni potekalo pred očmi vedno radovedne javnosti.

Priporočamo