Na, zdaj pa tole: Hana Rodić presenetila s priznanjem, da je v stiku s svojim bivšim Gospodinom Savršenim

Na, zdaj pa tole: Hana Rodić presenetila s priznanjem, da je v stiku s svojim bivšim Gospodinom Savršenim (foto: Printscreen POP TV) Printscreen POP TV
29. 6. 2021

Ta (bivši) parček ne neha buriti duhove, saj je zanimanje javnosti za oba še vedno veliki.

Hana Rodić in Goran Jurenec, ki sta zaslovela v hrvaški različici priljubljenega šova Sanjski moški, sta pred tremi meseci končala svoje razmerje. A vse ni šlo kot po maslu, saj sta svoje "umazano perilo" prala v javnosti, kar je še povečalo zanimanje za njuni življenji.

Čeprav sta oba šla po svoji poti, na družbenih omrežjih še vedno dobivata vprašanja o njunem odnosu. To se je zgodilo tudi pred kratkim, Hana pa je svojim sledilcem razkrila, da je bila v stiku s svojim bivšim fantom, čigar ime se začne s črko G. No, sledilcem je kmalu bilo jasno, da gre za Gorana.

"Pred kratkim sem se slišala z G-jem glede ene situacije in to je to. Že zdavnaj sem šla naprej, zato ne rabim duhov iz preteklosti. To je zadnje, kar bom odgovorila, končajmo to zgodbo. Odpuščam mu vse, kar je bilo in želim vse dobro," je komentirala Hana. Tako je jasno, da se je huda kri med nekdanjima zaljubljencema pomirila.

Po tem, ko je prekinil s Hano, se je gospodin Savršeni vrnil k svoji stari ljubezni oziroma bivšemu dekletu, Claudii Luciji. No, pred nekaj tedni pa je spet završalo, saj so sledilci opazili, da je izbrisal vse njune skupne slike z Instagrama.

Pred kratkim je hrvaške medije prosil za malce razumevanja glede njegove zasebnosti. "Vem, da v medijih piše marsikaj, a v prihodnjih dneh bom zadeve razjasnil in izvedeli boste, kaj se je zgodilo." To pa se doslej še ni pripetilo, a marsikdo je prav zaradi te izjave pomislil, da sta s Claudio Lucijo res prekinila.