Najbogatejši Zemljan Elon Musk "zvezdnik" nove afere - z ženo drugega znanega moškega (kar pa sam zanika)

25. 7. 2022
Deli
Najbogatejši Zemljan Elon Musk "zvezdnik" nove afere - z ženo drugega znanega moškega (kar pa sam zanika) (foto: profimedia)
profimedia

Tuji mediji poročajo o tem, da je Elon Musk vpleten v novo (ljubezensko) afero.

Tokrat naj bi set zapletel s soprogo še enega premožneža - gre za soustanovitelja Googla Sergeya Brina. Prav Brin je Muskovemu podjetju za električne avte - Tesla - pomagal leta 2008, ko je udarila finančna kriza.

Kot je poročal Wall Street Journal, naj bi soproga Sergeya Brina, Nicole Shanahan, svojega moža prevarala z njegovim prijateljem Muskom. Do afere naj bi prišlo na razstavi Art Basel v Miamiju decembra lani - pred tem se je Musk razšel s svojim dekletom Grimes.

Sergey in Nicole sta bila v tistem času ločena, a sta še živela skupaj in skrbela za svojo štiriletno hčerko, poroča Wall Street Journal. Po tem, ko je izvedel za prevaro, pa je januarja letos vložil zahtevo za ločitev. Musk naj bi ga po tem celo na kolenih prosil za odpuščanje, je poročal isti vir.

Elon Musk se je že odzval na to in zanikal afero z Nicole ter članek označil za neumnost, poročajo tuji mediji. Zatrdil je, da sta s Sergeyem prijatelja in da sta pred kratkim oba šla skupaj na zabavo. "Nicole sem videl dvakrat v treh letih, vedno je bilo okrog veliko drugih ljudi. Nič romantičnega," med drugim trdi Musk.

 

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik