Najbolj seksi Turki, ki burijo domišljijo

Najbolj seksi Turki, ki burijo domišljijo (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
10. 1. 2019

Turške serije so pri nas in tudi po svetu zelo priljubljene. 

Zagotovo tudi zato, ker v njih igrajo tisti, ki so ukradli srca Slovenkam. Na prvem mestu je zagotovo Burak, ki je bil tudi v Sloveniji in je povzročil pravo evforijo.

Alp Navruz

Trenutno ga lahko občudujemo v serij Pohlepna gospa Fazilet, v kateri upodablja Sinana. Marsikatera ženska je prepričana, da je ta 26-letnik še bolj privlačen od Buraka. Lepi zvezdnik je priznal, da mu je prav omenjena serija prinesla veliko razpoznavnost. Je pa tudi sam kariero najprej začel kot maneken. Zasebno je bolj miren, raje kot po klubih se zadržuje doma ali pa se druži s prijatelji. Ima tudi dekle, prav tako igralko, ki smo jo že gledali v različnih serijah, ime ji je Alina Boz.

Kivanc Tatlitug

Kivanc Tatlitug (35 let) si je pridobil naziv turški Brad Pitt. Igralec namreč nima tipičnega turškega obraza. Leta 2002 je celo prejel laskav naziv Best Model of The World. Ko so ga povabili pred kamero, se ni niti malo obotavljal in je takoj sprejel ponudbo. Spomnimo se samo serije Ezel in še nekaterih, kjer je nastopal ter osvojil ženska srca. Od leta 2016 je poročen z nekoliko starejšo Başak Dizer (41 let). Başak je sicer stilistka, modna kreatorka in kostumografinja. Spoznala sta se na enem od snemanj.

Tolgahan Sayişman

Ta 37-letni turški igralec je leta 2004 in 2005 prejel laskav naslov Best Model of the World. Torej se je tudi on najprej preskusil kot maneken, pozneje pa so ga povabili na televizijo. Igral je v kar nekaj uspešnih serijah, pri nas ga trenutno občudujemo v Ne pozabi name. Sicer je malce več kot leto dni poročen z deset let mlajšo Albanko Almedo Abazi. Lepotica je bila večkrat okronana za miss, ukvarja pa se tudi z igranjem. Zdaj že vrsto let živi v Turčiji.

Burak Özçivit

Zagotovo je vsaj pri nas Burak Özçivit (33 let) najbolj prepoznaven in priljubljen turški igralec. Občudovali smo ga v telenoveli Moja boš, kjer se je tako priljubil gledalkam, da je prišel tudi na obisk v Slovenijo in pri tem povzročil pravo evforijo. Kariero je začel kot maneken, a so ga hitro povabili pred TV-kamere. V resničnem življenju je poročen z igralko Fahriye Özçivit (32 let), s katero sta si večno zvestobo obljubila lani v Istanbulu. Že letos pa sta se morala otepati govoric, da se ločujeta, kar ni bilo res. Nasprotno, trenutno pričakujeta svojega prvega otroka.

Ibrahim Celikkol

V seriji Lepotica in zver, ki jo lahko spremljamo na malih zaslonih, blesti igralec Ibrahim Celikkol (36 let), ki danes velja za enega izmed najbolj priljubljenih turških igralcev. Preden se je posvetil igralski karieri, je bil košarkar in seveda tudi maneken, kakor večina njegovih kolegov. Pri 18 letih mu je umrl oče, kar ga je globoko zaznamovalo, in je postal bolj resen. Pravi, da je eden njegovih večjih uspehov to, da je mami in sestri lahko kupil hišo. V turški seriji Lepotica in zver Ibrahim igra 33-letnega Ferhata, ki je pri 11 letih priča očetovemu umoru. Zaplete se v stričeve umazane posle in se tudi zaljubi.

Caglar Ertugrul

V seriji Pohlepna gospa Fazilet igra še en lepotec, ki mede ženske povsod, kjer serijo vrtijo. Gre za Çağlarja Ertugrula, ki ima 30 let in sanja o tem, da bi mu uspel veliki met in bi se prebil v Hollywood. No, mogoče mu to tudi uspe, saj je igralec neverjetno podoben ameriškemu kolegu Jaku Gyllenhaalu. V nekem intervjuju je dejal, da verjetno ne bo več igral v serijah, prav ta mesec pa je v turške kinematografe prišel film, v katerem je zaigral.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri