Najlepši trenutki kraljeve poroke: Solze princa Harryja, ko je videl Meghan Markle

Najlepši trenutki kraljeve poroke: Solze princa Harryja, ko je videl Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
20. 5. 2018

Po dolgih mesecih čakanja, smo včeraj le dočakali kraljevo poroko princa Harryja in Meghan Markle, ki je zagotovo upravičila vsa pričakovanja.

Princ Harry vse do poroke ni videl poročne obleke svoje srčne izbranke Meghan Markle. Ko je je prvič ozrl v kapeli svetega Jurija na Windsorskem gradu, ni mogel zadrževati solz. Meghan je bila pred olatarjem videti kot prava pravcata hollywoodska princeska, ki je na svoj poročni dan naravnost blestela.

Obleka je ostala skrivnost vse do zadnjega dne, oboževalci in seveda princ Harry pa so bili nad belo poročno obleko francoske modne hiše Givenchy navdušeni. Nevesta je na poroki blestela v elegantni beli poročni obleki z ladijskim izrezom in dolgimi rokavi. Na glavi je imela tiaro, lase, ki jih je prekrivala dolga tančica, obrobljena s čipko, pa je imela spete v nizko figo. Figa sicer ni običajna pričeska za kraljeve poroke, saj kraljeva tradicija veleva, da naj bi imele neveste razpuščene lase, kakor jih je imela na svojo poroki Kate Middleton.

Harry in Meghan sta na svoj poročni dan v marsičem kršila kraljeva pravila, eno izmed njih je tudi to, da je princ Harry vse od prihoda Meghan Markle v kapelico spremljal njen sprehod do oltarja, kar navadno ni kraljevi običaj. Princ William je bil na svoji poroki obrnjen proti oltarju skoraj vse do zadnjega hipa in ni videl prihoda Kate Middleton pred oltar.

Vsekakor pa je še enkrat več blestela tudi mala princeska Charlotte, ki je pokazala, da je naravnost rojena za svojo vlogo, saj se na uradnih dolžnostih znajde kot riba v vodi.