Najstarejši sin Angeline Jolie, Maddox, je že na faksu

Angelina Jolie spremlja sina Maddoxa na fakulteto. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
15. 9. 2019

Angelina Jolie se je komaj zadrževala, da ni potočila kakšne solze, ko je svojega posvojenega sina Maddoxa spremljala na fakulteto. Osemnajstletni mladenič bo obiskoval fakulteto za biokemijo Yonsei v Seulu v Južni Koreji.

44-letna igralka se je na fakulteti pogovarjala z drugimi študenti, nato pa se je z njimi tudi fotografirala. Maddox bo živel v študentskem domu skupaj z drugimi kolegi z univerze. Študentom, ki so se z Joliejevo pogovarjali, je dejala, da komaj zadržuje solze. Brada Pitta ni bilo, baje se je s posvojenim sinom odtujil.

Angelina je Maddoxa posvojila v kamboški sirotišnici, potem ko se je leta 2001 zaljubila v Kambodžo, kjer si snemali film Tomb Raider. Toda glavna pobudnica je bila pisateljica in aktivistka Loung Ung, ki jo je prepričala, naj posvoji siroto iz njihove dežele, saj je bila sirota tudi sama. Ko je prišla v sirotišnico, se najprej ni povezala z nobenim otrokom, in ko je že odhajala, so ji rekli, da je še en otrok, ločen od drugih. “Jokala sem in jokala ...” je o posvojitvi dejala Angelina.

Nova Story že v prodaji

Story