Poglejte si, kdo so zvezdniki, ki jim je pandemija prekrižala poročne načrte: Med njimi je tudi Jennifer Lopez!

Poglejte si, kdo so zvezdniki, ki jim je pandemija prekrižala poročne načrte: Med njimi je tudi Jennifer Lopez! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
7. 6. 2020

Med pandemijo so bili odpovedani koncerti, kulturni dogodki, športne prireditve in na koncu tudi vsakršna druženja. Kar pomeni, da so bile posledično odpovedane tudi poroke. Stroga karantena je tako premešala kar nekaj poročnih načrtov velikih zvezdnikov - a čisto vsi se ne dajo.

Emma Stone in Dave McCary

Emma StoneSimpatična igralka in režiser ter pisec za humoristično oddajo Saturday Night Live sta se zaročila lanskega decembra, poroko pa želela izpeljati sredi marca – vsaj sodeč po govoricah, saj svoje zasebno življenje sicer zelo uspešno držita daleč od radovednih oči javnosti. Novega datuma še nista določila. Želita namreč počakati, kakšna bo sploh situacija v prihodnosti, ko bodo ukrepi po svetu bolj sproščeni.

Liam Gallagher in Debbie Gwyther

Liam Gallagher

Nekdanji prvi glas zasedbe Oasis in njegova izbranka Debbie sta se zaročila lansko poletje v Italiji. Čeprav je pandemija nekoliko zakomplicirala načrte za poroko, pa Liam očitno ne bo dovolil, da se Debbie izmuzne. Na Instagramu je na vprašanje, kako poteka načrtovanje za poroko, odgovoril: “Vse v redu,” na vprašanje, ali bosta zaradi virusa morda prestavila poroko, pa je Liam šaljivo zapisal: “Ne bo se tako enostavno izmuznila.” Bolj zvezdniški od covida-19, torej!

Jennifer Lopez in Alex Rodriguez

Jennifer Lopez

Ko sta se leta 2019 zaročila, sta Jennifer in Alex ves čas podajala različne namige, kaj se pripravlja. Prvi je bil, da bo poroka zahtevala 'potovanje z letalom nekam daleč'.Pozneje je Jennifer objavila fotografijo bele plaže, za katero se je hitro sklepalo, da je izbrana lokacija za poroko. A kolikor je koronavirus zdaj pokvaril te načrte, je Jennifer poroko ustavila tudi zaradi bojazni, da bi poročno načrtovanje pokvarilo njihovo trenutno idilično družinsko življenje brez stresa.

Scarlett Johansson in Colin Jost

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson se je urno podajala proti svoji že tretji poroki, ko je udarila pandemija. Tokrat je njen izbranec komik Colin Jost, sicer član ekipe šova Saturday Night Live. Scarlett je sicer izredno vešča v skrivanju zasebnosti, zato o samih poročnih načrtih ni kaj dosti informacij – za zdaj oznanil, da bi poroko odpovedala, ni. Scarlett in Colin sta se zaročila lani maja, po dveh letih romantičnega spoznavanja.

Katy Perry in Orlando Bloom

Katy Perry

Načrt pevke Katy Perry in igralca Orlanda Blooma je bil, da skočita na letalo, odpotujeta na Japonsko in si tam omislita eksotično in nepozabno poroko. A ker trenutno po zraku lahko leti bolj ali manj samo tovor (in tako ali drugače pridobljena zaščitna oprema), sta bila primorana romantično potovanje prestaviti za nedoločen čas. Katy je priznala, da si je nadvse želela stopiti pred oltar zdaj, ko je noseča, zato parček morda ne bo čakal prav dolgo potem, ko bodo poleti za potnike ponovno dovoljeni. Trenutno razmišljata tudi o možnosti, da bi doma naredila zasebno ceremonijo za najbližje prijatelje in sorodnike, veliki dogodek na Japonskem pa bi izvedla enkrat v prihodnosti, ko bo varno.

Princesa Beatrice in Edoardo Mapelli Mozzi

Princesa Beatrice

Princesa Beatrice, najstarejša hčerka princa Andrewa, in njen srčni izbranec Edoardo Mapelli Mozzi, britanski podjetnik in ustanovitelj nepremičninske agencije Banda, ki ponuja najbolje prestižne domove po Veliki Britaniji, sta sledila navodilom vlade in preklicala prihajajoče slavje, ki naj bi se sicer odvilo 29. maja v kraljevi kapelici v londonski palači sv. Jamesa (kjer je bil krščen tudi princ George, prvorojenec Williama in Kate). Ni še potrjeno, ALI bosta poroko izpeljala brez slavja – če že, bosta morala zelo skrbno izbrati goste, saj stroga karantena v Londonu za zdaj dovoljuje druženje največ petih ljudi.

Napisal: Darjo Hrib // Fotografije: Profimedia

Nova Story že v prodaji

Story