Naomi Campbell čas v izolaciji izkorišča za delo na sebi

Naomi Campbell (foto: Mediapunch/Shutterstock Editorial/Profimedia) Mediapunch/Shutterstock Editorial/Profimedia
6. 4. 2020

49-letna temnopolta gazela, manekenka Naomi Campbell, od nekdaj priznava, da se boji bakterij in virusov.

A v trenutni situaciji zaradi pandemije koronavirusa je uspela najti dobro plat. "Ta čas lahko izrabimo za to, da se zazremo vase in delamo na boljši različici sebe. Iz tega ne moremo priti tako, kot da se ni nič zgodilo, vse moramo spremeniti," je dejala v pogovoru za Access Hollywood.

Ko se pandemija konča, svet ne bo več isti, še pravi Naomi, ki je že nekaj časa v samoizolaciji. Prav tako misli, da ljudje zdaj živijo v strahu.

"V strahu smo, kar je normalno. Imamo nekaj, s čimer nismo seznanjeni. Učimo se o tej zverini in moramo se naučiti vsega o njej, saj je to zdaj edino pomembno. Vsak dan se učimo in moramo biti hvaležni bogu, pa tudi zdravnikom in medicinskim sestram," pravi manekenka.

Lepotica pa se že precej časa boji bakterij in virusov, zato že vrsto let po letališčih hodi z zaščitno masko za obraz in z rokavicami. To je bilo včasih nekoliko nenavadno, a se je te navade navzela na Japonskem, ko je tam delala.

"Nosim masko, to je nekaj, kar počnem več kot 17 let. Ne moremo živeti in obžalovati vse, kar nismo naredili. Zdaj smo tu, kjer smo in moramo narediti vse, kar znamo in zmoremo, da bi rešili življenja," je še dejala Naomi.