Naomi Campbell na pragu 50 let v prozorni obleki pokazala skoraj vse

Naomi Campbell na pragu 50 let v prozorni obleki pokazala skoraj vse (foto: Profimedia) Profimedia
17. 9. 2019

Vrhunska manekenka Naomi Campbell se je na nedavni podelitvi nagrad Fashion For Relief v Londonu pojavila v izjemno drzni večerni obleki.

Legendarna Naomi Campbell se je na podelitvi nagrad Fashion For Relief pojavila v izjemno drzni obleki. Vrhunska manekenka, ki bo kmalu dopolnila 50 let, je bila v prozorni črni obleki videti v vrhunski formi.

Lepotica slovi po tem, da ima zares senzacionalno telo, na vrhuncu kariere pa je po modnih pistah korakala v družbi takšnih vrhunskih manekenk kot so Linda Evangelista, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Tatiana Patitz in številnih drugih.

Na podelitvi nagrad je bila Naomi v središču pozornosti, številni pa so se težko zadržali, da niso strmeli v njeno skoraj golo zadnjico. Manekenka ima tudi leta po tistem, ko ne koraka več po modnih pistah še vedno takšno telo kot smo ga bili vajeni gledati na vrhuncu njene kariere. Težko je verjeti, da se v vseh teh letih ni čisto nič spremenila, je pa pred časom dejala, da ji je mama že v mladosti zabičala, da mora svoje telo ves čas vlažiti in tega pravila se še danes strogo drži. "Zjutraj takoj po tuširanju telo namažem z hranljivim losjonom, nato pa ta postopek ponovim še dvakrat, če imam čas tudi trikrat na dan," je bila odkrita.

No, vsekakor je bil mamin nasvet zares zlata vreden, saj je Naomi videti tako mladostno, da bi le redki uganili, da je na pragu 50 let.