Naomi Campbell s tem preprostim receptom že leta ohranja vitko postavo

Naomi Campbell s tem preprostim receptom že leta ohranja vitko postavo (foto: Profimedia) Profimedia
24. 4. 2020

Vrhunska manekenka Naomi Campbell razkrila kakšen je njen recept za večno vitko postavo, ki jo ohranja že celotno kariero.

Supermodel Naomi Campbell že let navdušuje s svojo vitko postavo, ki je takšna, da ji jo mnogi zavidajo. Na pragu 50 let je tako vitka in tako postavna, kot je bila na vrhuncu svoje kariere in ni jih malo, ki ob pogledu na njo pomislijo, da se je čas za njo že davno ustavil, saj je že ves ta čas videti povsem nespremenjena.

Po poročanju britanskega tabloida The Sun je skrivnost njena postave v enem obroku na dan. "Jem le kosilo, kosilo je tudi moja večerja, ker v resnici pojem le en pravi obrok na dan," je z izjavo šokirala Naomi in dodala, da je edini dan, ko si privošči nekoliko več nedelja. "Ob nedeljah se razvajam in takrat jem torte in pudinge in ostale sladice."

Zdaj je jasno, da njena postava nikakor ni plod naključja in da zanjo še kako trdo gara, saj že leta ohranja železno disciplino in tudi sedaj, ko ni več tako zelo veliko prisotna na modnih pistah ostaja takšna, kot je bila na vrhuncu kariere.